null

VACATURE

null

Werken bij Amazone Plants

Wij staan altijd open voor enthousiaste en gemotiveerde mensen die onze verwerkingsafdeling willen komen versterken. Hier ben je verantwoordelijk voor het schoonmaken en inpakken van onze planten en het klaarmaken van orders. Onze voorkeur gaat uit naar fulltime medewerkers.
null

Solliciteren?

Amazone Plants biedt een fijne informele werkplek, waarin er ook ruimte is om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Lijkt het je leuk om bij Amazone Plants aan de slag te gaan? Stuur dan je motivatie met complete CV naar Lex Scheffers via lex@amazoneplants.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Witte anthurium
null

OVER AMAZONE PLANTS

Amazone Plants is in 2010 opgericht door Fred van Zijl en Lex Scheffers. In het moderne bedrijf combineren zij hun jarenlange ervaring op het gebied van teelttechniek, klimaatbeheersing en productkennis, met een uitgebreid netwerk in de markt. De kassen van Amazone Plants bevinden zich op een steenworp afstand van Royal FloraHolland in Naaldwijk en zijn uitgerust met een mobiel transport- en afleversysteem. In 2019 is de naastgelegen tomatenkwekerij omgebouwd tot Anthuriumkwekerij. Deze uitbreiding zorgt voor meer teeltoppervlakte en een uitbreiding in het assortiment. Waar het assortiment voorheen slechts uit potmaat 17cm Anthuriums bestond, is er nu ruimte voor 9,12 en 14cm. Een aantal nieuwe rassen wordt zelfs exclusief door Amazone Plants geteeld.