Big Tempting Flowers
Slide 1 Slide 2 Slide 3 Slide 4 Slide 5 Slide 6 Slide 7 Slide 8 Slide 9
Example Frame

BIG TEMPTING FLOWERS


De zeven verleidingen van Amazone Plants

Madame Madural®, Ambitious Alabama®, Pretty Pink Alabama®, Princess Pandola®, Adventurous Amis®, Miss Matiz® en Sweet Sumi®. De zeven goed bewaarde geheimen van verleiding van anthuriumkwekerij Amazone Plants. Tot dit moment. Want het assortiment prachtige anthuriums staat vanaf nu volledig in de schijnwerpers! Ze mogen meer dan ooit gezien worden. Met de enorme grote bloemen en de veelheid aan kleur: Big Tempting Flowers!

De verleidelijkheid zit ‘m in de uitzonderlijke kwaliteiten van de sterke anthuriums van Amazone Plants. De zee van kleur in de planten, door de grote hoeveelheid en de enorme omvang van de bloemen, vergroot de aantrekkelijkheid en zorgt voor een chique en stijlvolle uitstraling.
Big Tempting Flowers
De verleiding van het Big Tempting Flowers concept wordt compleet gemaakt door een aansprekende, eigentijdse, nieuwe uitstraling. Een opvallende hoes, voorzien van rood, wervelend zijde en een prachtig collier van parels spreken direct de belangrijkste consumentendoelgroep aan: de modebewuste, trendgevoelige vrouw.

Dit wordt duidelijk zichtbaar gemaakt in de benaming van de verschillende rassen; Madame Madural® (rood), Ambitious Alabama® (rood), Pretty Pink Alabama® (roze), Princess Pandola® (roze), Adventurous Amis® (roze), Miss Matiz® (oranje) en Sweet Sumi® (wit). Ook in de communicatiemiddelen is dit duidelijk zichtbaar. Elk ras heeft haar eigen identiteit, die wordt belichaamd door een mooie vrouw. Op deze manier zet Amazone Plants haar nieuwe merknaam stevig in de markt. Besluiten tot aanschaf over te gaan was daardoor nog nooit zo verleidelijk...!