Big Tempting Flowers
Slide 1 Slide 2 Slide 3 Slide 4 Slide 5 Slide 6 Slide 7 Slide 8 Slide 9
Example Frame

AMAZONE PLANTS


Amazone Plants is opgericht door Fred van Zijl en Lex Scheffers. In het moderne bedrijf combineren zij hun jarenlange ervaring op het gebied van teelttechniek, klimaatbeheersing en productkennis met hun uitgebreide netwerk in de handel.

Uniek teeltsysteem

De kassen en de bedrijfshal van het moderne, innovatieve bedrijf zijn gelegen op een steenworp afstand van de bloemenveiling in Naaldwijk en zijn uitgerust met een geavanceerd mobiel transport- en afleversysteem. De teeltmethode is uniek vanwege een gootsysteem in de roltafels en de manier van water geven. De nevelinstallatie zorgt voor een optimaal klimaat in de zomermaanden en dankzij de assimilatiebelichting kunnen ook in de wintermaanden mooie Anthuriums met voldoende bloemen worden geleverd.

Duurzaam ondernemen

De teeltomstandigheden zijn het hele jaar door optimaal voor het kweken van kwalitatief hoogwaardige producten. Daarbij vindt het continue productieproces op een duurzame wijze plaats, want ook het milieuvriendelijke aspect speelt een belangrijke rol in de bedrijfsvisie van Amazone Plants. Dit vertaalt zich naar het inzetten van biologische bestrijding, efficiënt gebruik van energie (gas en elektra) middels de WKK-installatie en door het gietwater voor 100% te ontsmetten en hergebruiken waardoor er geen kunstmest in het externe milieu belandt.

Kwaliteit en service

De hoogwaardige kwaliteit is kenmerkend voor de Anthuriums van Amazone Plants. Het unieke teelstysteem in combinatie met het professionele en enthousiaste team medewerkers levert een assortiment op met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ook service heeft een belangrijke plaats in de bedrijfsvoering van Amazone Plants. Daghandel, acties, grote, maar ook kleine partijen. Alle wensen van onze klanten zijn bespreekbaar. Mede doordat we zo dichtbij de veiling gevestigd zijn, kunnen we heel flexibel werken. Dat biedt voordelen ten aanzien van snelheid, maatwerk leveren en kosten.